Uusi merkittävä tieto Auringon vaikutuksesta jota ei ole huomioitu IPCC-raporteissa

Polaris TV:n 2-osaisessa haastattelussa Oulun Yliopiston avaruusfysiikan professori Kalevi Mursula avaa auringon pitkäaikaisten vaihteluiden (87-v, 205-v, 2400-v) vaikutuksia maapallon ilmastoon, ja kertoo osassa 2 muun muassa magneettisuusvaihtelun vaikutuksesta Suomen talviin erinomaisen kansankielisesti.

IPCC AR5 raportin käyttämät ilmastomallit eivät sisältäneet auringon pidempiaikaisia vaihteluita ensinkään, ja nyt professori nostaa esiin uuden merkittävän tiedon jota

”ei myöskään ole huomioitu IPCC-raporteissa tähän asti.”

Sitaatti: professori Kalevi Mursula
Haastattelija: Paavo Väyrynen

Osa 1 – Aurinko elää ja muuttuu

Osa 2 – Auringon muutokset valaisevat ilmastonvaihteluita


Tilaa kanava:
https://www.youtube.com/channel/UCW5Q9RY2GaC0AoESrY8uXDg/videos

Polaris TV YouTubessa
Advertisement

2 vastausta artikkeliin “Uusi merkittävä tieto Auringon vaikutuksesta jota ei ole huomioitu IPCC-raporteissa

  1. Rikkiheksafluoridi (SF6) jota käytetään yleisesti korkean jännitteen kytkinlaitoksissa vaikuttaa paljon enemmän ilmaston lämpenemiseen kuin hiilidioksidi koska se on 3000 kertaa voimakkaampi kaasu ja säilyy ilmakehässä 1000 vuotta,tuulivoimaloiden ja sähköautojen lisääntymisen muötä sen päästöt vain lisääntyvät.

    Tykkää

  2. Onpa yllättäviä tietoja, kiitos niistä. Toivottavasti saan jatkossakin kaikkea tietoa mitä voitte jakaa!? Onko Haavisto ja muut vihreät, vasemmisto-vihreät ym.pantanneet tietoisesti näitä asioita? Miten jatkossa tuulivoimaloiden ja sähköautojen käy?

    Liked by 1 henkilö

Kommentointi on suljettu.