222 päivää ennen vaaleja

Julkistin ehdokkuuteni 23.8.2022 tiedotustilaisuudessa, jonka tallenne tulee saataville Youtubeen tänään 21.9.2022 klo 20:00

  • 01:30 Tallenne alkaa
  • 02:22 Arvopuheeni
  • 10:40 keskustelu alkaa (4h)

Arvopuheessani korostin rehellisyyttä, työasennetta ja politiikan vapauttamista korruptiosta. Niin kauan kuin äänestämme kolmea suurta puoluetta, äänestämme puoluejohdon vaatimaa, puoluekuriin sidottua päätöksentekoa jossa ei välitetä edustajien omista arvoista, eikä usein edes kansalaisten edusta, vaan päätökseentekoon pääsevät vaikuttamaan ulkopuoliset tahojen agendat (lobbaus). Heidän tavoitteensa on pääosin suomalaisilla tai Suomesta taloudellisesti hyötyvä, ei niinkään suomalaisia hyödyttävä.

Toivon 2023-2027 vaalikaudesta Pesun Vaalikautta ja useiden pienpuolueiden nousua mukaan päätöksentekoon. Yhdessä voimme puhdistaa politiikan. Mutta mikäli joku jättää äänioikeutensa kokonaan käyttämättä, hän ajaa suurten toivomalla tavalla entisen jatkumoa. Pyydän siis sinutkin äänestypisteelle 2.4.2023, vaikka et olisi koskaan käynyt. Suomen suurin ”puolue” on nukkuvien puolue, nyt on aika herätä.

Videon jatkokeskustelussa aiheiksi nousivat korruption roolin lisäksi mm. energia, terveys, transhumanismi, biohakkerointi, ilmastonmuokkaus ja maatalous. Kiitos kansalaiset hyvistä kysymyksistä, ja lisääkin sopii keskustella joko täällä blogillani, tai videon alla tubessa. Aihe on vapaa.

Sinun politiikkasi, sinun palvelijasi

Simo
#JaSitOnTääSimo

Advertisement